HAJK

24 timmar, 8 personer, mat, eld, brygga, bibel, vandring, samarbetsövningar, skratt, gitarr, lovsång, getingar, banan  & choklad, samtal, regn, åska, onepiece och glädje = Bra Övernattning i Vindskydd!!
 
 



Tack Gud för en härlig hajk!



Större lägenhet!

Ja, nu är det bestämt, vi får ta den andra ettan bredvid vår och en vägg kommer att slås ut.
Vi får alltså 3 rok!
Egentligen får vi flytta in redan i helgen, men vi flyttar ut i skogen i stället - ett vindskydd i skogen med ett gäng ungdomar från kyrkan. GILLA!
 
Rom 1:20 Ända från världens skapelse ses och uppfattas hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomliga natur genom de verk som han har skapat.
 
 
 
Det är härligt att vara i naturen och att förundras över Guds skapelse!
 
/Fru S

Frukost-time!

Mysiga morgon med god frukost och värdefulla samtal med en vän! Det är en Bra morgon!

PIZZA-TIME!

Pizza är gott och funkar även på en tisdag. Denna goding innehåller fetaost, skinka, tomatsås, ananas och champinjoner. Nyss avsmakad och klart godkänd! Det är riktigt smidigt när man kan köpa färdig, utkavlad deg och fyllig tomatsås i ett pizzakit!
 
 
Att göra pizza kan kännas ganska kreativt ibland och då jag ser en sådan här vacker blomma så går det inte att förneka att Gud är Kreativ, och vi är ju skapade till Hans avbild, alltså är vi också kreativa! I LIKE!
 
/Fru S

Putsa fönster!!

Härlig promenad med en vän och sedan putsa fönster, man har verkligen semester om man kommer på att putsa fönster! Det behövdes sannerligen och det känns roligt när man ser resultat. (Lite skrämmande också när man ser så markant reslutat!)
 
 
Bättre att njuta av det man har för ögonen än att tråna efter annat. Också detta är fåfänglighet och ett jagande efter vind. 
 
I dagens samhälle jagar vi efter mycket vind tycker jag, man vill byta ut, ha nytt och sticka ut. Störst, bäst och vackrast. En "slit och släng" kultur. FÖRNÖJSAMHET är ett vackert ord som jag tror att de allra flesta skulle må bra av att få använda mera i sin vokabulär. Att njuta av det man har för ögonen och inte tråna efter annat.. Jag trivs så bra i vår lilla etta och med våra grejer, mycket är gåvor och ihopa-plock, många har det finare och mera genomtänkt men jag vill välja att njuta av det jag har för ögonen.
 
Tack Gud för allt gott du givit och ger!
 
/Fru S

Love Never Fails!

 
LOVE NEVER FAILS

Fika och uppmuntran!

Nu ska jag strax cykla ner till stan och fika men vill slänga in ett uppmuntrande bibelord först!

1 Timoteusbrevet 4:12
Ingen får förakta dig för att du är ung, utan var ett föredöme för de troende i ord och gärning, i kärlek, trohet och renhet.

Allt gott!
/Fru S

Kort uppdatering!

Karlstad med ena sidan släkten, en somrig vecka med storkok, kalas, promenader och djupa samtal! Sedan Teenstreet i Tyskland med 4000 andra personer där det var mycket bra undervisning och samtal. Före och efter - sommarjobb med mycket lärdom och glädje- I helgen Falkenberg och Ullared med maken, mor och far -
 
 
 
 
 
NU semester fram tills skolstart!
 
Psaltaren 40

Tacksägelse och bön

1 För sångmästaren, en psalm av David.
2 Jag väntade ivrigt på HERREN, och han böjde sig till mig och hörde mitt rop. 
3 Han drog mig upp ur fördärvets grop, 
ur den djupa dyn. Han ställde mina fötter på en klippa 
och gjorde mina steg fasta. 
4 Han lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud. 
Många skall se det och frukta, och de skall förtrösta på HERREN.
 
Allt Gott!
/Fru S

RSS 2.0