London!

Here we go again!

I våras åkte vi till London som för tillfället? var oerhört regnigt plus att jag behövde skicka in en inlämning den dag vi tillbringade där (målet var egentligen en konferens i Scarborough). Så London-dagen tillbringades med att jaga runt efter ett internetcafé och sitta där i ca. 4 timmar för att få klart inlämningen och maila den till högskolan. Oj oj!

Nu ska vi alltså till London igen men för att tillsammans med några i församlingsledningen besöka olika kyrkor med mångkulturell inrikting och erfarenhet. Ska bli oerhört spännande!
 
Han vederkvicker min själ, han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull.
 

Min bön för denna resa är att vi ska få vara lyhörda inför Guds vilja i hur vi ska bygga församling i vår stad.
 
Bilder från vår senaste London-resa!
 
/Fru S

Update!

Tiden går och den går fort!
Jag börjar förlika mig med det faktum att det är mer höst än sommar numera och känner att det är ganska vackert att se ut över trädtopparna som så sakta börjar skifta i gult, orange och rött.
 
  • De senaste veckorna har jag fått vara med på möhippa där den blivande bruden fick flyga segelplan, jätteroligt!
  • Fått vara med på ett alldeles underbart församlingsläger där en kvinna som hoppat på kryckor inte behövde göra det mer efter att hon fått förbön och där en annan kvinna som haft ledvärk och problem med andningen också blev bra efter förbön. Gud är God. På söndagen var det även ett härligt dop!
  • Varit på ett vackert Bröllop!


 
Ett Bibelord som beskriver hur vi behöver varandra. I ett äktenskap t.ex. där man lyfter och uppmuntrar varandra och även kan be till Gud tillsammans, det blir som en tredubbelt tvinnad tråd.
Där den ensamme blir övervunnen, kan två stå emot. Och en tredubbelt tvinnad tråd brister inte så lätt. 
 
Under, där folk blir helade kan ju upplevas konstigt men om nu Jesus är den han säger att han är och gjorde de gärningar och under det står att han gjorde för tvåtusen år sedan, då kan Han göra det även Idag!
Jesus Kristus är densamme i går och i dag och i evighet. 
 
Allt Gott!
/Fru S

Stoppa Trafficking!

http://exoduscry.com/awareness/media/the-mission-briefing/
 
http://nefariousdocumentary.com/
 
Kolla in dessa länkar och sprid gärna - slaveri av människor pågår fortfarande!
"Herrens Ande är över mig, ty han har smort mig till att predika glädjens budskap för de fattiga. Han har sänt mig för att ropa ut frihet för de fångna och syn för de blinda, för att ge de betryckta frihet."
 
Bön.


/Fru S

Back to school!

Imorgon händer det - sista terminen på ssk-utbildningen!
Men jag ska ta det lugnt för jag vet att detta stämmer:

Pred 12:12
För övrigt, min son, låt varna dig! Det finns ingen ände på det myckna bokskrivandet, och mycket studerande gör kroppen trött.

Så till alla studerande där ute, ta det lugnt och lägg undan böckerna ibland så att du får vila! =)

/Fru S

RSS 2.0