Härliga förmiddag!


Bibel, dagbok, kaffe och blåbärspaj! Det är verkligen en kur för Ande, kropp och själ! 

Lillen sover förmiddag och jag passar på att ta en stund i stillhet. Trots att jag vet att jag mår bra av dessa stunder så blir det ändå en kamp när man behöver hinna så mycket annat de korta stunder som lillen sover.

Så nu måste jag sluta skriva!
"Sök först Guds rike och Hans rättfärdighet så ska du gå allt det andra också". Det handlar om prioritering helt enkelt.

Kram
/Fru S

Sovmorgon!

Idag var det min tur att få sovmorgon, så skönt! Mannen kom till och med in med frukost på sängen! <3 Han är så fin!

Idag är en lugn dag, ser fram emot Gudstjänsten i eftermiddag!

Ha en ljuvlig dag!


Utsikt från sovrumsfönstret!

/Fru S

Krypa!


Upptäcktsresande!

Tänk att kunna ta sig framåt för egen maskin, kunna välja att ta sig någonstans. Nyfiket undersöka omgivningen, en tidningshög, en stol, en  låda. Allt är spännande och nytt! Vilken upptäckarlust varje människa är skapad med, en längtan efter att få lära sig nya saker och få se nya vyer. 


Fascinerande och inspirerande!
Tack Jesus för livet!

/Fru S

Vårglädje!

Lyckokänslan när ansiktet värms av de första solstrålarna på våren!
 
Denna vår har varit outstanding, vi har haft sommarvärme i april! En eftermiddag visade vår utetermometer på 30 grader i solen! Helt fantastiskt!

Våren har varit en växtperiod. Vår lilla älskling har börjat sätta sig, krypa, resa sig upp och gå längs med möbler, jag blir facinerad av den upptäckarlust och nyfikenhet som han har. Det är härligt att se! Naturen växer och grönskar och framtiden är ljus. Våren är speciell! Den påminner så om uppståndelsen, påminner om att livet har segrat! Nu vaknade lilleman så får skriva mer en annan dag.
 
Ta hand om varandra!
 
Kram
/Fru S
 

RSS 2.0